Julekoncert med

Anne Dorte Michelsen


Mandag. 25. november kl. 19.30 - 200 kr. + gebyr. Køb din billet her


Vi kan med stolthed præsentere selveste Anne Dorte Michelsen til årets julekoncert i Sønder Felding Kirke mandag d. 25/11 kl. 19.30

”Midt i det mørke vi går ind i, når vinteren for alvor rammer, er sangene som et lys vi kan tænde for hinanden.

Det opleves måske allersmukkest og ligefremt til en koncert med den kendte og folkekære danske sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen.

Med sine fine fortolkninger af danske vintersange og julesalmer, og sin egen milde og varme musik, inviterer Anne Dorte Michelsen til en lys og livsbekræftende julekoncert med både fællessang, og anekdoter.

Under koncerten bliver Anne Dorte suverænt akkompagneret af sin nærværende og elegante duo, når hun da ikke selv sætter sig bag klaveret, eller griber guitaren og spiller sine kendte og elskede sange på overbevisende vis. Det gælder ikke mindst den rørende vinterhymne: ‘Tænd et lys for mig’, som netop er blevet optaget i den nyeste udgave af Højskolesangbogen.”

At mødes i kirken og synge og spille i vinterens mørkeste dage, er noget af det mest glædesfyldte, jeg kan forestille mig. Når lyset strømmer ud fra de høje vinduer, og vi i fællesskab trodser mørke og kulde, tænder lys og synger sammen, bliver det for mig, den smukkeste vej frem mod julen” – Anne Dorte Michelsen